Nyhedsbrev

Kære Grundejer.

Vi går et spændende og travlt år i møde, og vi glæder os til at komme i gang. Vi vil med dette nyhedsbrev fortælle mere om de planer, som I allerede blev præsenteret for på generalforsamlingen i november. Bestyrelsen har på sit første møde i januar 2024 konstitueret sig selv.

Formand: Bjarne Rasmussen

Næstformand: Daniel Troelsen

Bestyrelsesmedlem: Thomas Sindahl

Bestyrelsesmedlem: Claus Jensen

Bestyrelsesmedlem: Malene Christiansen

Bestyrelsesmedlem: Camilla Solberg

Suppleant: Dorthe Sonne

Snerydning

Vi oplevede en del udfordringer med snerydningen i januar, og vi havde svært ved at følge med. Dog skal der lyde en stor tak til gårdmændene for at rydde sne og salte der hvor det var muligt. Derudover fik vi bestilt ekstern snerydning af en omgang. Vi ved, at vi var sent ude, og vi vil fremadrettet forsøge at reagere hurtigere, så vi ikke oplever så store mængder is og sne på parkeringspladserne og gangstier igen.

Opdateret skraldesortering

Vores nye skraldesorteringspladser er (næsten) på plads. Vi mangler kun 2 skraldespande og lidt omrokering af skraldespandene på den store parkeringsplads i Georginehaven. Kommunen har lovet at sætte farten op.

For at sikre, at vores område omkring affaldsøerne ser flotte ud vil vi minde om, at der ikke skal henstilles affald ved siden af skraldespandene. Hvis der ikke er plads, kan en  af de andre affaldsøer benyttes. Ellers må skraldet tages med retur.

Fældning og beskæring af træer

Vi har vurderet at der skulle fældes to egetræer over vinteren, resten er blevet beskåret. Ifm. fældning af de to egetræer, er det også besluttet at der ikke bliver fældet flere, medmindre de udgør en fare. Beboerne vil fremadrettet blive orienteret, hvis det skulle vise sig at et træ skal fældes.

Havedage og Fest 🥳

Sæt et stort kryds i kalenderen lørdag d. 27/4. Vi inviterer til fælles foreningsfest. Mere info følger i både postkasse og på vores Facebook-side.

Børn og voksne er også meget velkomne til at deltage i vores havedage d. 27/4 og 28/4. Formålet er selvfølgelig at få lavet nogle praktiske ting, og samtidigt at lære sine naboer at kende.

Ladestandere

Radius Elnet A/S

Mandag d. 19. februar begynder gravearbejdet til de kommende ladestandere. Radius Elnet A/S vil påbegynde udskiftningen af vores el-skabe til udvidelse af el-kapaciteten, som forberedelse til ladestandere.

Clever

Vi har haft nogle lange og gode forhandlinger med Clever, som viste sig at være en bedre løsning end den selvbetjeningsløsning vi først have set os lune på.

– Clever står for alle etableringsomkostningerne.

– Vi forpligter os til at bruge Clever i minimum 5 år.

– Clever etablerer 12 lade-udtag i stedet for 6

– Clever er DK’s største udbyder

Grundejerforeningens omkostninger vil kun være til skiltning og evt. reparationer ifm. gravearbejdet omkring ladestanderne.

Tidshorisonten afhænger af Radius og Clever. Vi forventer at alle ladestandere er etableret inden for 2 til 5 måneder. Vi vil selvfølgelig holde jer orienteret og mere info  følger når vi kommer tættere på afslutningsdatoen.

Legeplads og fællesområder

Vi er i den spæde begyndelse ift., at renovere og udbygge vores legeplads og fællesområder. Da bestyrelsen ønsker en større renovering, er det nødvendigt at søge penge til projektet. Vi har foreløbigt allieret os med en legepladskonsulent, som skal være med til at realisere vores planer.

Når vi har noget mere konkret at gå ud fra, vil vi også involvere resten af grundejerforeningen.

Tanken bag projektet er blandt andet at skabe flere rum til fællesaktiviteter, hvor vi kan mødes på tværs. Legepladsen skal også være et sted hvor børn i forskellige aldre har lyst til mødes og lege, frem for at sidde derhjemme bag skærmen.

Kommunikation

Vores nyhedsbreve vil blive lagt på hjemmesiden og Facebook, som er vores primære kommunikationsformer. Vi vil dog stadig printe vigtige oplysninger, og lægge dem i grundejernes postkasser, så alle fremadrettet er oplyst om de tiltag og aktiviteter bestyrelsen er involveret i.

Hvis I har spørgsmål til bestyrelsen, så kan vi altid kontaktes via:

Hjemmesiden, formands-mailen formand@boesagerparken.dk eller via Facebook.

One thought on “Nyhedsbrev

  1. Tak for godt Info.
    Tillykke til bestyrelsen med konstitueringen.
    I gør det godt og ej forglemme vores gårdmænd der kom på en prøve i denne vinter.
    Desværre afbud til havedagene da jeg på Organiserings konferance samme weekend.
    Mvh. Jørgen G1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait